Comision 0% !

RCA

 • Pentru masinile noi sau la prima inmatriculare in Romania RCA se poate incheia pe 1, 6 sau 12 luni. Aveti grija sa nu va inscrie numarul de inmatriculare in polita RCA! trebuie inscrisa doar seria sasiu, iar numarul de inmatriculare trebuie lasat necompletat. Politele pentru astfel de masini intra in vigoare cel devreme in aceeasi zi in care au fost emise, cu observatia ca polita este valabila dupa ce a fost emisa cel devreme din momentul inmatricularii legale (dupa emiterea numerelor si a autorizatiei provizorii de circulatie/ certificatului de inmatriculare).
 • Pentru masinile inmatriculate in Romania si care, la momentul incheierii noii polite RCA, detin asigurare RCA valabila, noua polita RCA se poate incheia pe 6 sau 12 luni. In polita trebuie inscrise atat seria sasiu, cat si numarul de inmatriculare. Politele astfel incheiate intra in vigoare cel devreme la ora 00:00 a zilei urmatoare celei in care au fost emise, dar se poate solicita si inscrie alta data de inceput astfel incat cele 2 polite RCA (cea existenta si cea noua) sa asigure continuitate.
 • Pentru masinile inmatriculate in Romania si care, la momentul incheierii noii polite RCA, NU detin asigurare RCA valabila, noua polita RCA se poate incheia pe 6 sau 12 luni. In polita trebuie inscrise atat seria sasiu, cat si numarul de inmatriculare. Politele astfel incheiate intra in vigoare cel devreme la ora 00:00 a zilei a 3-a urmatoare celei in care au fost emise (diferenta minima > 48h intre momentul emiterii politei si cel al intrarii in vigoare), dar se poate solicita si inscrie alta data de inceput, care sa respecte conditia de mai sus.

CASCO

Casco este asigurare facultativa a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului. Casco nu tine loc de asigurare obligatorie (RCA). De regula, asigurarea casco se ofera doar masinilor cu varste intre 0 - 8 ani (majoritatea asiguratorilor), 0 - 12 ani (anumiti asiguratori) sau masinilor de colectie.

Cu foarte putine exceptii, politele casco asigura doar autoturismele inmatriculate legal in Romania (temporar, permanent sau pe termen limitat - leasing). Radierea masinii sau expirarea inmatricularii determina automat incetarea acoperirii casco si terminarea anticipata a politei, chiar daca termenul inscris de valabilitate al politei nu a fost atins. Pentru asigurarea masinii dupa acest moment, exista alte tipuri de asigurari speciale.

ASIGURAREA LOCUINTEI

CINE se asigura?

Orice persoana detinatoare de imobile/bunuri aflate pe teritoriul Romaniei, folosite pentru desfasurarea unor activitati economice/social-culturale.

CE se asigura?

 • imobile (cladiri/alte constructii) si alte bunuri (mijloace fixe, obiecte de inventar, stocuri de materii si materiale/produse finite);
 • cheltuielile determinate de producerea sau iminenta producerii unui risc asigurat: prevenire si/sau limitare a daunelor, curatare a resturilor, stingere a incendiilor, refacere a documentelor societatii, proiectare, investigare/expertizare.

CARE sunt riscurile acoperite?

Asigurarea se poate incheia, in functie de optiunea Asiguratului, pentru urmatoarele riscuri: riscuri de baza (flexa)

 • incendiu,
 • trasnet,
 • explozie,
 • caderi accidentale de corpuri,
 • distrugeri provocate de animale salbatice,
 • boom sonic (actiunea directa a presiunii generate de spargerea zidului sonic de catre o aeronava);

 

 

 

24h/24h

7 zile/7 zile

LA DISPOZITIA CLIENTULUI

 

 

 

Curs Valutar Sambata, 15 Iunie:

EUR : 4.9771 LEI | USD : 4.6576 LEI | Aur/g : 347.5083 LEI

Termeni si conditii